Veel gestelde vragen

Hieronder de veel gestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag en antwoord hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de opkomst tijden?
Alle opkomsten bij Scouting Rheijnewoud zijn verdeeld over de vrijdagavond en zaterdagochtend. Hieronder het complete overzicht van de speltakken en bijbehorende vaste opkomsten:

  • Bevers: elke zaterdag, van: 10:00 – 12:00 uur
  • Welpen: elke zaterdag, van: 10:00 – 12:00 uur
  • Scouts: elke vrijdag, van: 19:00 – 21:00 uur
  • Explorers: elke vrijdag, van: 20:00 – 22:00 uur
Kan ik een keer vrijblijvend komen kijken of ik het leuk vind?

Als uw zoon of dochter het leuk vindt om eens te komen kijken, dan kan dat. Vooraf vernemen wij graag de naam, leeftijd en telefoonnummer waar wij u kunnen bereiken. U kunt deze gegevens sturen via e-mail naar: info@scouting-rheijnewoud.nl of u kunt het contactformulier gebruiken op deze website. Aan de hand van de gegevens wordt bekeken wanneer de beste mogelijkheid bestaat om te komen kijken. Meestal is dat direct bij de eerst volgende opkomst (vrijdagavond of zaterdagochtend). Mochten er bijzonderheden zijn, zoals een allergie, dan vernemen wij dit graag van u, zodat het betreffende leidingteam daar rekening mee kan houden.

Wat kost een lidmaatschap bij Scouting Rheijnewoud?

Het lidmaatschap bedraagt: € 125,00 per jaar. Dit is exclusief de jaarlijkse kampweek of -weekend. De kosten voor de jaarlijkse kampweek of -weekend worden in de loop van het seizoen vastgesteld op basis van de gekozen locatie en globale activiteiten planning. Wat de kosten zijn worden voortijdig aan alle ouders bekend gemaakt.

Zijn er nog aanvullende kosten?