Sponsoren

Wordt spnsor van de snelst groeiende scouting vereniginguit de regio!

Zonder sponsoren geen scouting!

Zonder sponsoren kan Scouting Rheijnewoud niet bestaan. Bij Scouting Rheijnewoud staat plezier voorop, waarbij het uitgangspunt is dat scouting voor alle kinderen toegankelijk moet zijn. Daarom proberen we de kosten en contributie voor alle leden laag te houden. De kosten van locatiehuur, materialen, afdrachten naar Scouting Nederland e.d. zijn hoog en kunnen niet volledig gedekt worden door de contributie van leden. Vandaar dat we enorm dankbaar zijn voor de bedrijven en organisaties die Scouting Rheijnewoud ondersteunen.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Sponsoren (In Natura)

Bisworks ICT Consultancy

De Gunst Eerste Hulp trainingen

Sponsoring van het bedrijfsleven

Als club draaien we volledig op de inzet van vrijwilligers. Leden betalen een bewust bescheiden contributie. We proberen gericht fondsen en subsidies te verwerven en een relatie op te bouwen met bedrijven uit onze gemeenschap.

Scouts doen hun best om de wereld een beetje mooier te maken. Ook uw bedrijf wil zich profileren als een bedrijf dat daar serieus aandacht voor heeft. Met scouting werken we aan verantwoordelijke wereldburgers.

Ondersteun scouting en geef daarmee inhoud aan uw Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Doelstellingen. Aandacht voor People, Planet en Profit: daar gaat het om bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze begrippen komen samen in de doelstellingen van Scouting.

Sponsor beleid Scouting Rheijnewoud

Scouting Rheijnewoud heeft een sponsor beleid opgesteld, waarbij de vereniging 3 sponsorpakketten aanbiedt. Download hier het Sponsor beleid Scouting Rheijnewoud (.pdf).

Bent u enthousiast?

Als u geïnteresseerd bent in het sponsoren van Scouting Rheijnewoud, vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Heeft u andere ideeën of wensen, laat het ons weten. We komen graag naar u toe om het te bespreken.

Sponsoraanvraag

Dit formulier kunnen bedrijven gebruiken om een sponsoraanvraag in te dienen bij Scouting Rheijnewoud.
  • Vul hier de bedrijfsnaam in waarmee u Scouting Rheijnewoud wil sponsoren
  • Heeft u vragen over een eventuele sponsorovereenkomst? Vul hier uw vragen in, zodat onze penningmeester deze kan meenemen in het gesprek.
  • In welk Sponsorpakket heeft u interesse?

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3