Zaterdag 9 Mei is het weer vriendjes en vriendinnetjes dag bij onze Speltak de Welpen (6-11 jaar).

Vanaf 10 uur kun je mee naar de opkomst met bijvoorbeeld Jesse, Marit, Daan of Fleur. Ken jij ze of iemand anders bij de Welpen en wil je graag een keertje komen kijken? Vraag dan of je mee mag! We hebben een leuk programma voor je klaar liggen en samen met je vrienden en vriendinnen kun je gewoon een keertje meedoen. Om 12 uur is het feest alweer afgelopen.

Mocht je het nou heel gezellig hebben gehad mag je daarna nog 2 keer gratis komen kijken!
Om mee te kunnen doen kan je gewoon met je vriend of vriendin meekomen naar de opkomst van de scouting.

Nog vragen? Voor meer informatie wat wij precies doen bij Scouting Rheijnewoud kun je veel informatie vinden op deze website, maar als u nog steeds een vraag heeft, stuur ons dan uw bericht.