Scouting Rheijnewoud bestaat 10 jaar. We vieren het hele jaar feest!

PRIJSVRAAG RONDE 1 – September 2020

SCHATZOEKEN / GEO CACHE

Gedurende het clubjaar zal er een jubileumprijsvraag zijn. Iedere maand een nieuwe opdracht. Volg de informatie in de Groene Hart Koerier en op onze website, Facebookpagina en op Instagram.

Opdracht september:

  1. Los de sudoku op. Een sudoku bestaat uit negen bij negen vakjes en is onderverdeeld in negen blokken van drie bij drie. Je moet de lege vakjes zo invullen, dat in iedere rij, kolom én blok de cijfers 1 tot en met 9 slechts één keer voorkomt.

  2. De cijfers uit de hokjes A t/m F (incl. E) heb je nodig om het coördinaat te vinden. Vul die coördinaat in op Google maps of een gps apparaat en vind de locatie.
    De cijfers uit de hokjes G t/m I heb je nodig om juiste som te maken die je op het inleverstrookje moet invullen. Dit levert een bonuspunt op!
  3. Vul het inleverstrookje in met al je gegevens en het antwoord op de som. Ga met dit strookje naar het coördinaat. Op de locatie wordt het vanzelf duidelijk waar je het strookje moet afleveren

    Maandprijs = multi-sleutelhanger met kompas, thermometer en led lamp.

VOORGAANDE MAANDEN:

Hoe maak ik de puzzel?

Omdat het een speciale opdracht is waarbij je een puzzel moet maken én naar een locatie toe moet gaan, kun je het antwoord niet via de website insturen. We maken het wel een beetje spannend!

Download hier de puzzel

Je kunt de puzzel hier downloaden. Daarna kan je de puzzel uitprinten, zodat je deze kunt maken. Daarna volg je de aanwijzingen in de puzzel en kan je bonuspunten verdienen door de extra opdracht te maken!

Scouting Rheijnewoud: laat je uitdagen!