Het Welpenteam is een mooie groep die ook dit jaar weer goed van start is gegaan. Sinds 2019 heeft het welpenteam een mooie ontwikkeling laten zien. Het hele team heeft een cursus gevolgd en
onder de coachende leiding van Karin de Jong, onze groepsbegeleidster, zijn ze gegroeid in hun aanpak en samenwerking. Jelle van Miltenburg wil zich heel graag als teamleider verder ontwikkelen. Het bestuur heeft besloten hem die kans te geven. De coaching van Karin blijft op de achtergrond nog in stand.

Eind van dit jaar beoordelen we opnieuw hoe het gaat. Ondanks de mooie ontwikkelingen die binnen het welpenteam plaatsvinden blijven we ervaring missen van een ouder iemand die zelf met kinderen te maken heeft (gehad). Dus als u die vader of moeder bent die bereid is regelmatig bij de opkomst te zijn en het leidingteam te ondersteunen, dan horen wij dat graag van u.

Voor de komende jaren zijn er explorers die te kennen hebben gegeven dat ze graag zich door willen ontwikkelen tot leiding. Dus continuïteit is niet het probleem.