In verband met alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus hebben verschillende organisaties maatregelen getroffen, zo ook Scouting Rheijnewoud.

NL Doet
Zoals u weet heeft  Scouting Rheijnewoud het voornemen om komende zaterdagmiddag deel te nemen aan NL Doet. Op 12 maart j.l. ontvingen we onderstaand advies van het Oranje Fonds:

Oranje Fonds: ‘Stel NLdoet-activiteiten uit’
Het Oranje Fonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Fonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan.
Op grond van dit advies zal de activiteit  NL Doet  zaterdagmiddag 14 maart a.s. niet doorgaan. We gaan een nieuwe datum zoeken in april of mei. Zodra we die weten zullen we u daarover informeren.

Scouting Rheijnewoud zal u verder informeren zodra meer bekend is over een nieuw gekozen datum.

Overige scouting activiteiten
Vanuit  Scouting Nederland is op grond van de uitgevaardigde richtlijnen van RIVM op en regering 12 maart j.l. geadviseerd om alle activiteiten en opkomsten tot en met 31 maart 2020 niet door te laten gaan.
Wij als scouting Rheijnewoud volgen dit advies.

Zodra de situatie verandert laten wij u dat via de mail weten.
Wij gaan uit van uw begrip.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van Scouting Rheijnewoud