De scouts van Scouting Rheijnewoud waren in het weekend van 3-4 februari 2018 voor het eerste op winterkamp. Daar hoort goed en lekker eten bij. Alle boodschappen werden door Hoogvliet Hazerswoude gesponsord!
Bij het Scoutcentrum Het Naaldenveld in Bentveld werden eerst de tenten opgezet, waarna geluncht kon worden met knakworsten. Met een zelfgemaakte fakkel trokken de scouts naar Griekenland om het Olympisch vuur te halen. Het kampvuur kon hiermee ontstoken worden. Verse worsten, aardappels en diverse groenten werden klaar gemaakt tot een lekker stoofpotje uit de Dutch oven. Na het eten stonden een smokkelspel en Hollandse Leeuwen bij fakkellicht op het programma. Tussendoor werd warme chocolademelk gedronken. Hierna gingen de scouts warm hun slaapzak in. Op zondag werd gestart met een stevig ontbijtje met eieren en bacon. Als afsluiter van het kamp werd triatlon gedaan  met ijsklontjes sjoelen, duo langlaufen en luchtbuks schieten.